Web
Analytics

Знањем против е-насиља

elektronsko nasilje

Под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја – Школска управа у Крушевцу и Министарства унутрашњих послова – Полицијска управа Крушевац, 10.10.2012. године са почетком у 12h одржано је предавање на тему „Знањем против електронског насиља“. Пројекат су подржали и Канцеларија за младе града Крушевца, Удружење „Корак напред“ за заштиту и унапређење положаја деце и младих  у Крушевцу и Гуливер продукција, а са циљем едукације младих о опасностима које прете на интернету, друштвеним мрежама и путем мобилног телефона.

Предавање је одржала наставник информатике Делић Татјана у сарадњи са школским полицајцем. Циљна група овог предавања били су ученици осмог разреда, па су предавању присуствовала оба одељења.

Пројекат подразумева и низ других активности као што су дељење промотивног материјала од стране изабраних ученика у самој школи и укључивање  шире друштвене заједнице. Са тим у вези, до краја месеца у граду ће бити организовано дељење промотивног материјала и едукација младих о опасностима које вребају када се користи електронски вид комуникације.

Leave a Comment